avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se poateface vanzare-cumparare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se poateface vanzare-cumparare?

buna ziua,asi dori daca se poate sa mi se dea un raspunsla intrebarea mea:
sora mea a facut vanzare cumparare la casa parintilor mei,in contract este trecut si cumnatul meu dar el nu a semnat.tatal meu a decedat si acum a ramas doar mama ,eu am grija de ia pt ca sora mea nu poate,mama ia spus sa imi dea actele casei sa le trec pe numele meu,dar am vazut ca nu e trecuta nici o clauza cum ca trebuie sa intre in drepturi dupa moartea parintilor,cu alte cuvinte ea isi pune palma in buzunar si pleaca si ramane cu casa.ea a zis ca renunta la casa dar trebuie sai dau bani care ia cheltuit, deacord dar ,intrebarea mea este,pot sa trec casa pe numele meu daca e trecut si cumnatul meu dar el nu a semnat?
Cel mai recent răspuns: aydaayda , utilizator 21:31, 19 Septembrie 2012
mersi de rasuns,problema e ca nu am mentionat ca sora mea este propietar din 2004 iar eu nu am stiut pana acum o saptamana.tot se mai poate anula contractu?
mersi mult
mai am o intrebare si nu va mai deranjez.
cam cat ma costa toate demersurile (onorariu+taxe )si ce mai trebuie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa imi raspundeti symo75 symo75 Buna ziua.Sunem 4 frati,fiecare casatoriti cu copii la casele lor,mai putin sora cea mica care locuieste in casa mamei mele care este locuinta de stat.Acum 3-4 ... (vezi toată discuția)
apartamentul va putea fi supus taxei de succesiune eloria eloria Parintii au avut repartizat un apartament de 3 camere in 1987, in contractul de inchiriere figurand: mama,tata, fiica mare EU si sora. Dupa ... (vezi toată discuția)
Mutatie luizacostache luizacostache In urma decesului tatalui,eu si sora mea in urma succesiunii am devenit mostenitoare si automat coproprietare ale casei parintesti.Sora me intre timp s a ... (vezi toată discuția)