avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... acte notariale contact vanzare -cumparare apartament
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

acte notariale contact vanzare -cumparare apartament

Buna seara,
As dori sa stiu care sunt actele necesare semnarii unui contact de vanzare-cumparare pentru un apartament achizitionat prin programul Prima Casa (atat pt. proprietari, cat si pentru vanzatori).
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 18:55, 15 Septembrie 2012
In primul rand trebuie sa luati legatura cu banca, trebuie intocmit dosarul pentru Fondul National de Garantare care va aproba creditul pentru Programul Prima Casa. Este obligatoriu certificatul de performant a energetica pt apartament, semnarea contractului de credit cu Banca si apoi perfectarea contractului de vanzare cumparare la notar, antecontract daca este necesar. Aveti si reducere la onorariul notarial cde 30%. Mergeti la un notariat si intrebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare locuinta prin banca miara miara Buna ziua. Urmeaza sa achiziționez un apartament cu credit prin banca. Banca mi-a spus ca nu am nevoie de certificat energetic, dar pe internet am gasit ... (vezi toată discuția)
Problema cu antecontract prima casa gcv gcv buna ziua.am si eu o problema.am facut si eu o promisune bilaterala de vanzare cumparare pt un apartament,am luat avans 500 euro,am depus toata documentatia ... (vezi toată discuția)
Garsoniera fara cadastru car-men car-men Buna ziua, Vreau sa cumpar o garsoniera dar nu are cadastru. Urmeaza sa il faca cu un avans pe care i l-as da eu in urma semnarii unui antecontract. Ce ... (vezi toată discuția)