avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... IESIRE DIN INDIVIZIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IESIRE DIN INDIVIZIUNE

Buna ziua . Am depus o cerere de iesire din indiviziune pt. ca ceilalti nu doresc pe cale amiabila . Ei o tin mortis ca au investit in amenajari,conservare etc. Invoca o suma exorbitanta pentru situatia de acolo.Vreau sa stiu daca ei prezinta nu stiu ce chitante , acestea sunt luate in considerare sau eu pot cere ca pe cheltuiala piritului sa faca o aepertiza tehnic? Eu am cerut expertiza dar in vederea lotizarii nu a evaluarii nazbitiilor cerute de coproprietar.Si nu in ultimul rind : in cazul in care instanta hotaraste ca eu ar trebui sa platesc amenajarile alora , pot cere compensare cu faptul ca ei au locuit acolo ani de zile si tot ce au facut au facut fara stirea mea ?
Va multumesc mult . Chiar am nevoie de informatiile acestea . Am infatisare luna viitoare .
Cel mai recent răspuns: ContSters264774 , utilizator 14:39, 24 Septembrie 2012
Am intele sa sunteti in proces de 7 ani...Fara cuvinte . Eu nu va pot raspunde la intrebare . Sunt la primult termen. Ramine de vazut ce se alege din asta . Eu anct de vinzare cumparae notarial . Nu cred ca este mare scofala . Ramine de vazut . Succes
Am un amic caruia vreau sa-i fac mutaia la adresa unde am 1/2 fara a fi iesita din indiviziune . Acest om avind mutatia acolo , poate merge sa locuiasca la adresa respectiva ?
Am gasit un cumparator fara a fi iesit din indiviziune. Am stabilt un pret si am primit avas o suma fara asemna un antecontract sau vre o alta hirtie . Acum doamna spune sa mergem sa facem antecontract si sustine ca intelegerea afost ca suma totala de plata sa fie suma pe care am primit o si nu vrea ca in precontract sa trecem suma la care nea m inteles . Ce fac ? Aveti o idee?Doamna asta nu vrea sa plateasca mai mult adica suma la care ne am inteles si o tine una si buna ca ce am primit este suficient(o suma derizorie)...Ce fac ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dienusa dienusa in cadrul unui proces ce dureaza de 5 ani,un parat vrea sa faca cerere reconventionala(acuma)prin care cere partajul pe un TP,acesta se face dupa noul sau ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru prietenulomului prietenulomului Va rog sa-mi spuneti pentru ca nu mai inteleg nimic . Piritii au reventicat intreaga cladire , au evaluat provizoru la 20.000 ron si au platit aproximativ 1311 ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune la o mostenire mariana55_ro mariana55_ro Buna ziua ! Tatal meu a decedat acum 4 ani .Am dezbatut succesiunea ( mostenitori : mama , eu si o fata din prima casatorie a tatalui meu ) .Bunul partajabil ... (vezi toată discuția)