avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe salariu

De aproximativ 4 luni mi se opreste din salariu suma de 200 de ron. Voiam să stiu daca exista vreo posibilitate , în baza unor legislatii, sau ceva de genul acesta, in care pot solicita, printr-o scrisoare adresata executorului judecatoresc sau bancii care a solicitat poprirea, sistarea temporara a acelei sume de bani )pe perioada de iarna deoarece facturile la intretinere sunt mult rea mari ptr un venit lunar de 600 de lei datorita popririi=. Daca exista chiar un model, sau aorice care sa ma ajute va rog sa-mi dati urgent raspuns.
Va multumesc anticiapt.:(
Cel mai recent răspuns: gregorya95 , utilizator 11:09, 17 Septembrie 2012
Nu exista facilitatea sistarii temporare a debitului restant
Eventual incercati negocierea cu executorul pentru esalonarea platii in rate cu valoare mai mica
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare poprire mileaionut mileaionut Buna ziua , Am 3 intrebari referitoare la o poprire , si anume : 1. In momentul in care suma inscrisa pe o poprire data de un executor judecatoresc este ... (vezi toată discuția)
Mandatarul nu vrea sa dea acordul executorului marianbaluta2002 marianbaluta2002 Buna ziua. Incep acest subiect mahnit de un mandatar al unei institutii financiare bancare, mandatar care mi-a trimis dosarul de credit in executare, fara a ma ... (vezi toată discuția)
Poprire pe venituri mobelta mobelta Ca PFA in perioada 2002-2005,am avut restante la plata impozitelor.In luna octombrie 2009,Adm.Fiscala a trimis instiintare de poprire la mai multe banci ... (vezi toată discuția)