avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe cladire

Un imobil fara receptie poate fi impozitat?
Cel mai recent răspuns: stirbu67 , utilizator 06:10, 18 Septembrie 2012
Conform art. 249 Cod fiscal orice persoana care are in proprietate o cladire situata in Romania datoreaza impozit pentru acea cladire. Impozitul se plateste de persoana care este inscrisa in Cartea Funciara ca si proprietar al imobilului.

Imobilul nu este finalizat nici la exterior nici la interior
Deci inseamna ca nu s a intocmit procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor si nu este inca notat si inscris la CF, dupa finalizare veti face demersurile necesare atat la CF cat si la Administratia financiara.
nu s a intocmit procesul verbal de receptie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma obliga sa fac declaratie de impunere inaintea intabularii cladirii furgim furgim Buna ziua M-au anuntat de la primarie ca trebuie sa fac declaratia de impunere pentru o cladire la care tocmai i-am pus acoperisul si lucrez la finisaje. Nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea o intrebare daca imi permiteti. sa facut o ... MirceaH83 MirceaH83 Buna ziua, as avea o intrebare daca imi permiteti. Sa facut o casa in 2008 cu autorizatie de construire, proiect si toate documentele necesare. ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil neterminat-pasi necesari achitionarii si continuarii lucrarilor. chele cezar chele cezar Stima! situatia este astfel:imobil construit in anul 2008,ramas in stadiul intermediar de constructie,adica tencuit interior-exterior cu mortar,acoperis din ... (vezi toată discuția)