avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA norma venit cu magazin online?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA norma venit cu magazin online?

Buna ziua, am citit aceasta discutie: www.avocatnet.ro/content/for...
Dar se pare ca nu mai pot raspunde acolo. Va rog sa ma lamuriti, daca am un pfa croitorie la norma venit si adaug codul 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau internet in vederea vinzarii pe internet, beneficiez in continuare de impozit pe norma de venit sau se trece la real? In acea discutie denisa-m a fost sfatuita ca se poate adauga dar eu stiu ca in acest fel iti pierzi conditia de impozitare pe norma venit.
VA ROG sa ma ajutati cu un raspuns!

Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 16 Septembrie 2012
andrea8, utilizator
Cel mai recent răspuns: georgeenciu , utilizator 15:34, 16 Septembrie 2012
Veti ramane la norma de venit doar daca acest cod caen are norma de venit.

Din cate observ codul CAEN 4791 nu este inclus in nomenclatorul activitatilor pentru care venitul net se poate determina pe baza normelor anuale de venit, motiv pentru care veti fi obligata sa treceti la impozitarea in sistem real si sa conduceti contabilitatea in partida simpla.
Ultima modificare: Duminică, 16 Septembrie 2012
georgeenciu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si mercerie online in acelasi timp, se poate? denisa-m denisa-m Buna ziua, sunt pfa cu impozit la norma de venit si neplatitoare de tva si m-ar fi interesat sa deschid si o mercerie cu vanzare pe net. Daca am deja un cod ... (vezi toată discuția)
Norme de venit artghift artghift m-am uitat pe lista cu normele de venit si nu gasesc unde se incadreaza caenul 7410 design specializat, propus aici, doresc sa-mi fac II, ca sa pot ... (vezi toată discuția)
Adaugare activitate pfa hanaichi hanaichi Buna ziua - In momentul acesta desfasor activitati de consultanta IT (CAEN 6202). Pe langa aceasta, as dori sa deschid un magazin online pentru ... (vezi toată discuția)