buna ziua! am fost imputernicita prin procura sa-l reprezint pe nepotul meu la orice intitutie. Pentru a ridica alocatia copilului, posta mi-a cerut originalul, normal ca nu l--am dat, facand o copie legalizata. Dna. diriginta dand termen de valabilitate acesteia. Este posibil asa ceva, are dreptul de a da un termen valabil? Daca este o copie legalizata, deci este echivalentul originalului, care nu are specificat un termen/perioada anume. Va rog sa-mi spuneti ce pot face in aceasta situatie, unde ma pot adresa pentru a impiedica un abuz.
Va multumesc !
Copia legalizata nu este echivalentul originalului, este o copie conforma cu originalul, copia legalizata nu are un termen de valabilitate, ea este valabila cat timp originalul actului dupa care s a facut copia legalizata exista si este valabil. Procura poate fi revocata in orice moment de mandant, conform NCC procura este valabila, daca partile nu prevad altfel, 3 ani.
probleme cu procura
ylys
In anul 2006 am fost imputernicit de care sora mea sa ma ocup de documentatia necesara pentru ca fata ei sa beneficieze de alocatie. Prin aceeasi procura sunt ... (vezi toată discuția)