avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare teren confiscat de comunisti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare teren confiscat de comunisti

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca pentru terenurile confiscate in timpul comunismului se mai poate face cerere de revendicare?
Recent am cerut de la primarie registrul agricol din '59(cu care a intrat bunicul meu in colectivizare),si m-am trezit cu trei terenuri in plus fata de terenurile pentru care am facut cere prin 93-94 in baza legii 18/1991,pe care de altfel le-am si primit.
Daca nu se mai poate face revendicarea,in instanta as avea vreo sansa avand in vedere ca pentru restul de terenuri am facut o cerere la timp dar restul terenurilor nu am stiut ca exista.Comisia de retrocedare nu trebuia sa-mi retrocedeze toate terenurile chiar daca eu nu stiam in baza cererii respective?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Revendicare teren doina_i doina_i buna ziua, as vrea sa stiu daca in baza registrului agricol de intrare in Colectivizare pot revendica un teren? (vezi toată discuția)
Terenuri mihai0521 mihai0521 Mai deunazi am gasit printr-o lada mai veche de la bunica mea doua titluri de proprietate: unul din 1921, iar al doilea din 1948. Parintii mei mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate rcapretieftin rcapretieftin In 1991,cand s-a cerut pamantul,maxim 10ha,o matusa a revendicat acest pamant,ca fiind singura mostenitoare,inlaturand-o pe nevasta fratelui sau decedat. ... (vezi toată discuția)