In 1991,cand s-a cerut pamantul,maxim 10ha,o matusa a revendicat acest pamant,ca fiind singura mostenitoare,inlaturand-o pe nevasta fratelui sau decedat. Acum,in 2014,mostenitorii,nepotii,doresc partea de pamant,4 ha,din partea bunicului lor.Oare ,daca dau in judecata pe aceasta matusa,de 80 ani,vor reusi sa -si recapete mostenirea?
Cam tarziu v-ati trezit, oricum terenurile s-au dat celor care au facut cerere de retrocedare, nu celor care nu au facut, nici o instanta nu va va da castig de cauza in acest caz!
Stiu ca este cam tarziu insa retocedarea s-a facut sub falsa declaratie. Persoana care a cerut retrocedarea nu a declarat ca mai sunt mostenitori. Eu stiam ca oricare persoana poate cere pamantul in baza legii 18/1991,cu mentiunea de a declara exact toti mostenitorii. Actul se face pe numele celui care revendica,dar pe spate sunt trecuti toti mostenitorii. NU?!
Mostenire
Zaharneanu Tatiana
Am un titlu de proprietate pentru un teren pe numele unei matusi, sora cu tatal meu.Dupa decesul acesteia, mostenitoarea ei, fiica adoptiva, a decedat si ea.A ... (vezi toată discuția)
Recuperare mostenire
sara12
Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in situatia in care tatalui meu nu i se da dreptul la mostenire. Strabunicul meu a avut mai multe bunuri care i-au ... (vezi toată discuția)