Am un titlu de proprietate pentru un teren pe numele unei matusi, sora cu tatal meu.Dupa decesul acesteia, mostenitoarea ei, fiica adoptiva, a decedat si ea.A ramas fiul ei care a inceput succesiunea pentru alte bunuri, in anul 2004, dar care nu s a mai prezentat la biroul notarial.A fost citat si s a intors procedura cu motivul ,,destinatarul mutat de la adresa.Nu cunosc si nu stiu de unde sa l iau.Cum sa procedez pentru a mosteni acel teren care a fost al bunicului meu si luay de matusa mea desi in anul cand a fost revendicat de ea( 1991) tatal meu traia dar nu a putut sa mearga pentru a si revendica drepturilr
Daca titlul de proprietate este pe numele matusii, si aceasta re mostenitori , nu aveti dreptul la succesiune , terenul va reveni nepotului . Tatal dvs. nu a formulat cerere de reconstituire de aceea a fost retrocedat matusii. Tatal dvs. ar fi avut dreptul sa solicite anularea titlului daca dovedea ca a formulat cerere re restituire, ca a stapanit terenul, ca terenul a fost al bunicilor si ca tatal dvs. a acceptat succesiunea bunicului . Cu toate acestea, daca detineti titlul de proprietate si terenul mergeti la un cabinet de avocat pentru mai multe informatii .