avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare imprumut societate
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare imprumut societate

Buna ziua , am urmatoarea problema:
Sunt actionar cu 25% la o soc. com pe care am imprumutat-o cu 20.000 lei. Am vrut sa ma retrag din soc si am obtinut hotarare in instanta cu dreptul de a-mi incasa banii. Problema este ca intre timp administratorul societatii a mutat toate masinile pe alta firma , firma noastra are tot mai multe datorii si in prezent nu am ce sa execut . Pe firma in cauza nu sunt alte imobile sau mijloace fixe decat 3 autoturisme in leasing. Toate celelalte autoturisme le-a vandut pe cealalta societate.
Ce am de facut ? Executorul judecatoresc spune ca este o pierdere de bani si timp daca peune in executare sentinta deoarece nu avem ce executa si daca ii cerem insolventa "ii facem un bine"
Chiar nu mai stiu ce sa fac.....Sunt disperata....
Cel mai recent răspuns: carmencoltea , utilizator 20:19, 16 Septembrie 2012
in momentul in care am avut proces pentru recuperarea imprumutului i-am comunicat instantei ca am informatii ca a vanfut autoturismele si nu a dispus sa ni se puna la dispozitie copii ale actelor de vanzare-cumparare,
Raspunsul instantei a fost ca trebuie sa le aduc , sa le pun eu la dispozitie actele de vanzare cumparare.
pai instanta nu era investita cu anularea contractelor de vanzare, nu exista un interes procesual in acest sens

Luati-va un avocat.
va multumesc din suflet pentru informatii si sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa sangeta sangeta Buna ziua, O societate poate intra in insolventa daca are datorii doar la bugetul statului si asigurarilor soc., in suma de doar 2500 lei ? daca da, care ... (vezi toată discuția)
Insolventa faliment rica_camelia rica_camelia am avut un srl pina in 2010 la data de 31 aprilie l-am vindut cu tot cu datorii de 35000 ron iar pe la sfirsitul anului am primit hirtie de la tribunal prin ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante stefaniulian stefaniulian Cum recuperez contravaloarea unei facturi,de la o societate care si-a cerut in adunarea generala declansarea procedurii de insolventa dar nu s-a dat hotararea ... (vezi toată discuția)