Buna ziua , am urmatoarea problema:
Sunt actionar cu 25% la o soc. com pe care am imprumutat-o cu 20.000 lei. Am vrut sa ma retrag din soc si am obtinut hotarare in instanta cu dreptul de a-mi incasa banii. Problema este ca intre timp administratorul societatii a mutat toate masinile pe alta firma , firma noastra are tot mai multe datorii si in prezent nu am ce sa execut . Pe firma in cauza nu sunt alte imobile sau mijloace fixe decat 3 autoturisme in leasing. Toate celelalte autoturisme le-a vandut pe cealalta societate.
Ce am de facut ? Executorul judecatoresc spune ca este o pierdere de bani si timp daca peune in executare sentinta deoarece nu avem ce executa si daca ii cerem insolventa "ii facem un bine"
Chiar nu mai stiu ce sa fac.....Sunt disperata....
in momentul in care am avut proces pentru recuperarea imprumutului i-am comunicat instantei ca am informatii ca a vanfut autoturismele si nu a dispus sa ni se puna la dispozitie copii ale actelor de vanzare-cumparare,
Raspunsul instantei a fost ca trebuie sa le aduc , sa le pun eu la dispozitie actele de vanzare cumparare.
Insolventa
sangeta
Buna ziua,
O societate poate intra in insolventa daca are datorii doar la bugetul statului si asigurarilor soc., in suma de doar 2500 lei ? daca da, care ... (vezi toată discuția)