avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CHELTUIELILE DE JUDECATA A UNEI PERSOANE DECEDATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CHELTUIELILE DE JUDECATA A UNEI PERSOANE DECEDATE

O PERSOANA A AVUT MAI MULTE LITIGII PE CARE LE-A PIERDUT IN INSTANTA SI ESTE OBLIGATA SA PLATEASCA CHELTUIELILE DE JUDECATA.
PERSOANA A DECEDAT. INTREBARE: MOSTENITORII LEGALI PREIAU DATORIA DE A ACHITA ACESTE CHELTUIELI DE JUDECATA?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:15, 16 Septembrie 2012
daca accepta succesiunea da. mergeti la un executor cu toate hotararile judecatoresti
Daca mostenitorii defunctului debitor au acceptat si au dezbatut succesiunea,inseamna ca au acceptat atat "activul "cat si "pasivul "defunctului respectiv si debitele acumulate de acesta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla in cazul in care titularul unui contract de credit decedeaza? iozefinab iozefinab As dori sa stiu, daca exista posibilitatea rezilierii unui contract de credit (leasing produse de uz casnic), al carui titular a decedat, dar pentru care la ... (vezi toată discuția)
Overdraft nicacarmen nicacarmen Sotul meu avut un card overdraft.A decedat in luna noiembrie.Nu a avut a asigurare,era un card de salarii. M -a sunat de la banca sa platesc.Nu am facut ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana decedata CostinFlorentin CostinFlorentin Buna ziua. Am si eu o mica problema in care sper sa ma puteti ajuta cu niste sfaturi. Mama a murit in 2008 si a ramas de plata o factura telefonica catre o ... (vezi toată discuția)