avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare irevocabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare irevocabila

Curtea de Apel Bucuresti a respins recursul formulat de cealalta parte, solutia fiind irevocabila.
1. Daca solutia este irevocabila, hotararea mai poate fi atacata de catre cealalta parte (A.N.R.P.), intr-o alta instanta?
2. Dosarul se refera la o despagubire, daca solutia este irevocabila care sunt urmatorii pasi pentru a aplica hotararea? Trebuie sa merg la un executor?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:15, 16 Septembrie 2012
Daca partea nu intelege sa atace hotararea ,pentru recuperare despagubirii va revine dreptul sa investiti instanta de judecata cu autoritatea investirii hotararii cu formula executorie
In baza titlului executoriu,contactati executor judecatoresc responsabil domiciliului debitorului care va desfasura etapele si procedura legala de executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizarea si investirea cu formula executorie - hotarare penala denidia denidia buna seara spuneti-mi va rog care e procedura de eliberare a unei decizii definitive in vederea executarii ca parte civila, mi s-a admis recursul, am depus ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu simona35 simona35 Pot investi cu formula executorie o decizie penala data in apel, recursul fiind respins? Sau trebuie sa investesc decizia data pe fond? Care ar fi procedura? (vezi toată discuția)
Învestirea cu formulà executorie a hotararii judecatoresti ContSters158160 ContSters158160 Si in cazul unei hotarari judecatoresti in cadrul unui conflict de munca este necesar acest proces de investire cu formula executorie a hotararii ... (vezi toată discuția)