avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ASIGURARE CASCO
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ASIGURARE CASCO

BUNA ZIUA

IN URMA FENOMENELOR METEO DIN 15-07-2012 S-A PRODUS AVARIEREA UNEI SEMIREMORCI AFLATA IN LEASING. IN DATA DE 16-07-2012 S-A FACUT CONSTATAREA SI DESCHIDEREA DOSARULUI DE DAUNA. NICI PANA AZI 17-08 NU AM PRIMIT O SOLUTIE IN ACEST DOSAR. ESTE NORMAL SA DUREZE PESTE 2 LUNI AVAND IN VEDERE CA MASINA E IN LEASING SI TREBUIE SA PLATESC FARA SA O FOLOSESC DESI EU AM PLATIT POLITA LA TIMP? CE POT SA FAC IN ACEST CAZ ?

VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Ciprian Dinu , Avocat 21:14, 17 Septembrie 2012
Va recomand sa trimiteti o sesizare la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si o adresa de concliere, ca un prim pas obligatoriu inainte de introducerea unei cereri de chemare in judecata. Astfel, veti demonstra asiguratorului ca sunteti hotarat sa luptati pentru dreptul dvs. dar veti si castiga timp in caz ca se ajunge la proces.
Din pacate unele societati de asigurare nu se comporta in nici un caz "normal".
Intr-adevar trebuie sa sesizati Comisia de Supraveghere a Asigurarilor printr-o adresa in care sa detaliati cazul dumneavoastra si sa convocati la conciliere asiguratorul.
Din pacate nu dau roade intotdeauna nici aceste demersuri, asa ca daca societatea refuza in continuare plata despagubirii, va sugerez sa apelati la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca fancsali fancsali BUNA .AM SI EU O PROBLEMA .ACUM 2 LUNI AM AVUT UN ACCIDENT AUTO EU FIIND PARTEA PAGUBITA .DEOARECE AU FOST INPLICATE 3 AUTOVHEHICULE AM FOST LA POLITIE UNDE MI ... (vezi toată discuția)
Recuperare paguba irbo irbo buna ziua. zilele trecute am fost loviti de o masina apartinand unei societati comerciale. societatea are rca la carpatica. astazi am fost la carpatica pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune societati asigurari luciano39ok2007 luciano39ok2007 cum recuperam daunele de la sociatatile de asigurari,am facut o astfel de asigurare de calatorie si cind am cerut daune ,mi s-a dat raspunsul in engleza ... (vezi toată discuția)