BUNA .AM SI EU O PROBLEMA .ACUM 2 LUNI AM AVUT UN ACCIDENT AUTO EU FIIND PARTEA PAGUBITA .DEOARECE AU FOST INPLICATE 3 AUTOVHEHICULE AM FOST LA POLITIE UNDE MI SA ELIBERAT O DOVADA DE REPARATIE A MASINI.. VINOVATUL MI-A DAT ASIGURAREA LUI ACESTA FIIND ASIGURAT LA COMPANIA "UNICA".DE 2 LUNI INCERC SA REZOLV PROBLEMA CU ASIGURATORU CARE MA TOT PLIMBA CA MAINE CA SAPTAMANA VIITOARE SI EU STAU CU MASINA LOVITA IN FATA BLOCULUI . TIN SA PRECIZEZ CA AM CERUT VALOAREA IN BANI A PAGUBEI PENTRU A O REPARAO IN REGIM PROPRIU (SE POATE 60%DIN VALOAREA EXPERTIZEI).CUM AS PUTEA SA FAC SA SE MISTE CEVA LA DOSAR LA CE INSTITUTIE TREBE SA MA ADRESEZ?MULTUMESC ANTICIPPAT:(
Faceti o sesizare la Comisia de supraveghere a asigurarilor.
Emiteti o adresa catre societatea de asigurari si le solicitati penalitati de intarziere daca nu va achita suma admisa.
O reclamatie la CSA apoi daca raspunsul nu este cel asteptat chemati la conciliere asiguratorul RCA al vinovatului si le puneti in vedere ca veti solicita si pagubele materiale dar si penalitati de intarziere iar daca veti ajunge in instanta veti mai solicita si cheltuieli de judecata si onorariu avocati. Pregatiti-va sa angajati un avocat
care sa va reprezinte interesele atat la conciliere cat si in instanta.
Unde pot sa reclam?
giovana
in urma cu 30 de zile aveam masina parcata in fata casei in strada, dimineata pe la ora 4 am auzit o bufnitura cand mam uitat pe geam un microbuz a intrat in ... (vezi toată discuția)
Accident auto
ionut_teo
Acum ceva timp fratele meu a fost inplicat intrun accident mortal...o alta persoana a intrat pe contra sens si aprodus accidentu(in urma expertizei ... (vezi toată discuția)