avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... apartament nou nefinalizat , achitat 90% faliment ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

apartament nou nefinalizat , achitat 90% faliment constructor

Buna ziua!
Va sunt recunoscatoare daca ma puteti ajuta cu un sfat...
am cumparat un apartament nou intr-un complex care urmeaza a fi finalizat anul acesta(2009) in mai
cumparat e impropriu spus intrucat in mom de fata nu am la baza decat promisiunea de vanzare - cumparare si am achitat deja 90 % din valoarea apartamentului urmand ca cei 10 % sa ii platesc in mai cand ar tb terminat blocul.
problema este urmatoarea constructorul si-a declarat singur procedura insolventei , avand un credit f mare la banca de cateva mil de euro aflandu-se in incapacitate de plata etc.
intrebarea este: acum eu ce pot face sa nu raman cu banii pierduti?.
exista vreo posibilitate sa inchei actul de vz - cump desi apartamentul nu e inca finalizat iar intabularea se face in maxim o luna?
apreciez orice sfat menit sa ma scoata din aceasta incurcatura
va multumesc din suflet
MI se pare greu de crezut ca nu e intabulata o parte din imobil, macar pentru banca... Ati verificat?
Contactati lichidatorul, administratorul, incercati incheierea actelor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie apartament - intarziere intabulare/ apartamentizare Clau SB Clau SB Buna ziua, Sunt in procesul de achizitionare a unui apartament intr-un imobil nou (in constructie). Am platit deja avansul de 50% din pretul ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare- cumparare imobil nerespectat rala rala Buna ziua. Am nevoie de cateva lamuriri in legatura cu un antecontract de vanzare cumparare pentru un imobil. In februarie 2009 am incheiat un astfel de ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa Kosmo Kosmo Buna ziua, Am o nelamurire si sper ca am postat ok in sectiunea curenta, fiindca nu am gasit alta pe forum. Doresc sa achizitionez impreuna cu prietena ... (vezi toată discuția)