avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATIA 100
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATIA 100

Buna ziua,

Daca nu am ce declara in luna august depun declaratia 100 pe zero?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:13, 18 Septembrie 2012
Ca idee generala, cu cateva exceptii, declaratiile se depun si pe zero.Daca obligatia de raportat este lunara, declaratia 100 se va depune pe zero. Daca obligatia este trimestriala, declaratia se va depune la sfarsitul trimestrului.
Daca in vectorul fiscal sunteti inregistrat cu impozite pentru care nu datorati nimic in luna de raportare si declararea acestora se face prin D100, atunci aceasta trebuie depusa pe zero.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie pentru impozit pe profit adrianasef adrianasef Buna ziua Va rog sa imi spuneti cum se depun declaratiile pentru impozitul pe profit pt anul 2013. Se depune declaratia 100 pt trim IV? Sau se depune doar ... (vezi toată discuția)
Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit numai un trimestru? lianna_126 lianna_126 Situatia mea este urmatoarea.Firma mea infiintata pe 6 ianuarie 2009 se ocupa cu organizarea cursurilor festive ale studentilor deci va avea activitate doar in ... (vezi toată discuția)