avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit majorat pentru o constructie conform ordinii ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit majorat pentru o constructie conform ordinii proprietatilor

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire pentru urmatoarea problema:
O constructie care apare pe 2 numere topo poate fi interpretata ca fiind formata din 2 imobile si ca atare sa fie aplicata ordinea proprietatilor si recalculat impozitul?
Constructia are o singura adresa si este cea de domiciliu.
O parte a constructiei dateaza din 1974 si a fost modificata/modernizata de catre vechiul proprietar, in trecut a fost facuta si o parcelare din aceasta cauza aparand 2 numere topo.
In contractul de vanzare-cumparare este mentionat faptul ca este o singura constructie, dar cei de la Adm.Fin. nu vor sa tina cont de aceasta mentiune si vor sa faca recalculare de impozit chiar si retroactiv cu 5 ani in urma.
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 12:43, 24 Septembrie 2012
Cred ca aceasta situatie trebuie prezentata la biroul de cadastru si publicitate imobiliara in raza caruia se afla imobilul pentru a rezolva problema numarului cadastral/topografic si numarului de carte funciara. Eu acolo va sfatuiesc sa va duceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie iuli113 iuli113 se poate ca pe un proces verbal de punere in posesie sa fie trecut numai terenul extravilan?si acest teren extravilan cu numere cadastrale noi cum pot sa ... (vezi toată discuția)
Intabulare incerta mihaela_let mihaela_let Buna ziua. Am sa va rog sa ma lamuriti si pe mine in 2 privinte: 1. Am depus actele pt cadastru si intabulare(cadastru facut de un expert cadastral), dar ... (vezi toată discuția)
Numar topo sergiumaftei sergiumaftei buna seara, cum as putea sa gasesc nr topo al unui imobil? adica unde ar trebui sa merg sau pe cine ar trebui sa intreb? (vezi toată discuția)