avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... casa construita fara autorizatie de constructie?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

casa construita fara autorizatie de constructie?

Buna ziua,
Parintii mei au un teren in bucuresti. Pe acel teren era o casa de 3 camere paianta, care este trecuta in acte. Pana aici totul e ok.
Dar s-au apucat acum 5 ani sa construiasca si sa tot construiasca fara nici un fel de act. Nimic.
Acum in curte sunt mai multe constructii ( o casa separata de 80 mp, alta casa de 60 mp care pe o parte de 30 mp are etaj prelungit in afara casei cu inca 35 mp . :O. Sub el este un gang). Ce sa zic: o insiruire.
Intrebare: avand in vedere hotararea de anul trecut de care tot am dat pe aici pe forum care interzice intrarea in legalitate a constructiilor, ce solutie este pentru intrarea in legalitate sau mai bine zis se mai poate face ceva?
Mentionez ca din cele trei camere existente nu mai e nimic. Acum sunt ... vreo 10 :"> si toate sunt recent construite (ultima construita are 4 ani) si fara nici un act autorizatie, etc.X-(

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2012
yoyo_s2007, utilizator

Alte discuții în legătură

Demolare partiala casa paianta si construire (consolidare) fara autorizatie - problema cu fiscul laviv79 laviv79 V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat o casa de paianta in Bucuresti, care a fost incendiata chiar inainte de a semna contractul de ... (vezi toată discuția)
Latime teren pentru constructie casa Iulian_L Iulian_L Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pot construi ( eventual extinderea locuintei sau constructia unui etaj ) pe un teren cu latimea de 7,5 m, 200 mp in ... (vezi toată discuția)
Realizare constructie fara acord coproprietar GherghinaP GherghinaP Buna ziua, Locuiesc intro casa P+1 si detin, conform extrsului CF, 62% din partile de uz comun ( holul, scarile de la intrare, sarpanta, acoperisul, ... (vezi toată discuția)