avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de maternitate

buna am si eu o intrebare se poate merge dintr-un concediu in altul daca am fost in somaj?
ex. primul copil va implini 2 ani in 24 aprilie urmeaza sa nasc al 2 lea copil la sfarsitul lui iunie dupa ce imi expira cele 2 luni de somaj ramase de la primul copil voi mai primi indemnizatie de crsterea copilului la al 2 copil
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:24, 17 Septembrie 2012
1. Banuiesc ca este vorba de aprilie 2013 si iunie 2013 (nu ati spus anul).

2. Era bine daca spuneati care este ultima zi in care veti primi indemnizatie de somaj.

3. - Daca in luna iunie cand veti naste veti mai avea cel putin o zi de indemnizatie de somaj veti beneficia si de CCC2.
- Puteti "prelungi" perioada de somaj indemnizat cu concedii medicale in asa fel incat sa aveti si in iunie ceva zile de somaj indemnizat.
ultima zi de indemnizatie de somaj este 24 inie 2013
va multumesc!
Daca veti naste tot in iunie veti beneficia de indemnizatie pentru CCC2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare indemnizatie pentru al 2-lea copil juliagrim juliagrim Sunt insarcinata si trebuie sa nasc in ianuarie 2015. Am un copil de 2 ani si 4 luni (nascut in Aprilie 2012), cu care sunt in al 3-lea an de ingrijire (e cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea celui de al doilea copil mimioomi mimioomi buna ..am si eu o intrbare..am un copil de 2 ani si mai am unul de 6 saptamani ..tre sa fac din nou toate actele ..sau e suficient o cerere de prelungire a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului a1exandra87 a1exandra87 Buna ziua! As dori sa ma lamuriti si pe mine cu niste informatii. Am lucrat 5 luni(din 1aprilie 2013- 1septembrie 2013) acum cateva zile am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)