avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... intrebara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

intrebara

Azi noapte am chefuit cu niste prieteni , si pe la ora 4 au aparut la usa 2 politisti , eu impreuna cu un prieten le-am dat buletinele , au notat datele , si ne-au spus ca a fost facuta o sesizare la 112 .

Acestia au afirmat ca o sa primesc amenda 15 milioane pentru deranjarea linistii publice , eu unul "m-am luat un gura cu ei" , iar prietenul meu a incercat sa vorbeasca frumos cu ei , dupa cateva minute m-am calmat si am incercat sa o rezolvam pe cale amiabila .

Din cate stiu , mai intai se da un avertisment verbal , si apoi amenda.

Tin sa mentionez ca nu mi-a facut proces verbal in fata , dar unul din politisti m-a intrebat daca am obiectii sa le scrie in proces ( cu toate ca nu avea nici un proces verbal ) , eu nu am stiut ce sa zic , m-a intrebat daca semnez procesul , i-am zis ca nu . Acum sunt curios ce se va intampla in continuare si cum pot scapa de amenda (in caz ca o sa primesc)

O alta mentiune ar fi ca muzica nu a fost exagerat de tare data , iar la usa nu a venit nimeni sa ma avertizeze.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: sile92 , utilizator 18:36, 17 Septembrie 2012
o sa primiti un proces verbal contraventional fie prin posta fie prin afisare pe usa locuintei (daca refuzati semnarea de primire)
pai asta e faza , ca nu a facut nici un proces verbal de fata cu mine , doar mi-a luat datele, eu ma gandesc ca au vrut sa ne sperie ( sa ne intimedeze cumva )

parerea mea ca daca vroiau sa imi dea amenda , faceau procesul verbal de fata cu mine.


in caz ca vine amenda, cum se procedeaza cu contestatia ? si care sunt sansele ca amenda sa fie anulata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru deranjarea linistii publice predavlad predavlad Buna ziua, Acum cateva zile am chemat cativa prieteni pe la mine sa bem o bere, si cu asta a venit si muzica la un nivel nu foarte ridicat (parerea mea), ... (vezi toată discuția)
Amenda deranjarea linistii publice RPaul RPaul Buna, am niste intrebari daca se poate. Sunt minor, 16 ani, mama a fost plecata din localitate in data de 24.05.09, si am chemat niste prieteni la mine. ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda pentru tulburarea linistii publice andyboythebest andyboythebest Pe data de 11.09.2009 a venit politia la usa unui prieten (care nu era acasa) si am raspuns eu la usa . Se facuse o sesizare ca am tulburat linstea vecinilor . ... (vezi toată discuția)