Pe data de 11.09.2009 a venit politia la usa unui prieten (care nu era acasa) si am raspuns eu la usa . Se facuse o sesizare ca am tulburat linstea vecinilor . Eram eu cu inca 2 prieteni ... eu m-am legitimat si cei 2 prieteni au refuzat si agentul de politie a incercat sa intre in casa ... eu m-am dus dupa acesta si m-am oprit punandu-ma in fata lui . M-a luat pe sus in papuci de casa si boxeri si m-au dus la sectie . M-au injurat si au scris numai minciuni in procesul verbal pe care am refuzat sa il semnez . Acum eu va intreb ce trebuie sa fac ca sa scap de amenda . Mentionez ca atunci cand politia a venit muzica nu mai canta de 1 ora . Cu respect
Prima greseala este ca ati iesit,trebuia sa lasati politistii sa plece astfel cum au venit.
Cu primire la procesul verbal care v-a fost dresat cel mai bine ar fi sa il contestati,in termen de 15 zile de la primirea la domiciu.Aceasta in masura in care puteti dovedi cu acte si martori ca cele inserate in acesta nu sunt conforme cu situatia de fapt pentru care ati fost sanctionat contraventional.
1- Greseala capitala =tratament ospitalier cu usa larg deschisa agentului de politie.
2- In momentul cand primiti PV,formulati contestatie sustinuta si probata cu eventuale probe/martori care sa ateste succesiunea reala a evenimentelor
Contestatia o depuneti la judecatoria in raza careia se afla locatia unde s-a constatat si s-a consemnat incidentul
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Anulare p.v
Cristian81
Buna seara, acum cateva zile in jurul orei 23 in calitate de presedinte de bloc , cat si de locatar , am sunat pe telefonul fix al sectiei de politie din ... (vezi toată discuția)