avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale scoatere firma din spatiu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

scoatere firma din spatiu

Am un apartament unde are sediu firma fratelui meu si vreau sa scot firma din spatiu. Apartamentul este al meu. Ce trebuie sa fac? Mentionez ca acel contract a fost facut pe perioada nedeterminata. Au trecut de atunci 11 ani.
Cel mai recent răspuns: bogdanmihai , utilizator 16:52, 28 Ianuarie 2009
Care sunt clauzele contractului prin care s-a inregistrat sediul?
Daca e comodat..e mai simplu. Veti putea solicita imediat eliberarea spatiului.
Daca e contract de inchiriere va trebui sa reziliati intai contractul . Variantele sunt in functie de tipul de contract incheiat.

DE principiu, daca se reziliaza contractul va veti putea prezenta la Rgistrul Comertului si sa solicitati radierea...
puteti solicita sprijinul unui avocat pentru variante.Trebuie insa vazut contractul.

av. Ileana Schwarz
Va trebuis a mergeti la registrul comertului, insa e bine de stiut ca veti avea taxe de achitat.
problema este ca el nu doreste sa scoata firma de la mine din apartament. ce pot face in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu firme intr-un apartatment fara acordul proprietarului dana_b1702 dana_b1702 In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Am vandut societatea IF10CRY IF10CRY AM FOST ASOCIAT SI ADMINISTRATOR INTR O SC....SRL,AM VANDUT SOCIETATEA CU TOT CU AFACEREA CE O DESFASURA.STIU K NOUL ADMINISTRATOR ARE O MULTIME DE ... (vezi toată discuția)
Sediul social csllngy csllngy Poate sa-mi spuna si mie cineva ce implica faptul daca las pe cineva sa-si faca firma la adresa mea? Ce obligatii am eu? pot fi eu tras la raspundere pt ... (vezi toată discuția)