avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul indemnizatie crestere copil pana la un an
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul indemnizatie crestere copil pana la un an

Va rog sa ma ajutati cu calculul indemnizatiei de crestere copil intrucat suma lunara calculata de mine este cu 170 lei mai mare decat cea care a fost calculata de Directia Muncii si cei de acolo spun ca programul lor calculeaza corect.
As dori o parere neutra pentru ca nu stiu daca imi scapa ceva.

Venit net din salarii oct 2010 - sept 2011: 23.552 ron
Venit net din activitati independente ian - sept 2011: 16548

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:12, 18 Septembrie 2012
1. Cel mai bine ar fi sa cereti explicatii la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, cea care calculeaza, aproba si plateste indemnjizatia pentru CCC.

2. - Trebuie sa va raspunda cum a calculat indemnizatia nu sa spuna ca asa este programul informatic.
- Rezultatul calculului este in functie de datele pe care le introduce operatorul, din adeverintele prezentate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie de crestere a copilului TimeaAbram TimeaAbram Buna ziua! va rog sa ma ajutati in calcularea sumei de indemnizatie de crestere a copilului. Am fost PFA din 28.11.2011 pana in 10.12.2012. Am nascut in data ... (vezi toată discuția)
Recalculare cic ovidiu hofman ovidiu hofman sotia are urmatoarea situatie: a nascut in septembrie anul trecut(2008) si are: august 2007- cic pt primul copil sept -cic oct ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului medical dupa ccc - doi angajatori iuliacostea iuliacostea Va rog sa ma indrumati: cic mi s-a terminat in data de 4 martie (in 4 martie copilul meu a implinit 2 ani), trebuia sa incep serviciile (1 cu norma intreaga, ... (vezi toată discuția)