avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit corectarea erorilor contabile - rectificativa 101
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

corectarea erorilor contabile - rectificativa 101

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati pentru rezolvarea unei probleme; mentionezi ca sunt inca la nivel de incepatori si ma depaseste acesta problema.
In urma unei expertize sau impus corectii eferente exercitiilor financiare 2005 si 2006; corectarea erorilor constate s-a facut prin contul 117 "Rezultatul reportat". In urma acestor corectii s-a afectat si tva-ul, rezultand un TVA de plata pentru perioada respectiva. Nu stiu cum ar trebui procedat cu tva-ul respectiv: trebuie declarat la rand de regularizari in decont sau avand in vedere ca au trecut 5 ani s-a prescris si ar trebui dat pe venituri? Dar cu daclaratia 101 trebuie depusa rectificativa pentru anii 2005 si 2006?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum sa fac ordine in contabilitatea acestui srl? adriana_ramona adriana_ramona Am preluat contabilitatea unei firme de transport marfa. A avut activitate, respectiv tva de plata, impozit pe profit, dar declaratiile 300 si 101 au fost ... (vezi toată discuția)
Facturi pe 2009 inreg in 2010 cactusul cactusul Exercitiu financiar 2009 inchis. In luna feb 2010 am primit facturi de energie electrica, data facturii 30.12.2009 si plata facturii in feb 2010. Cum le ... (vezi toată discuția)
Factura introdus pe alt furnizor Gyongyos Gyongyos Buna ziua! in anul trecut au fost introduse gresit facturile Mol Ungaria timp de 4 luni.aceste facturi se platesc la Mol Romania,si au fost inregistrate pe ... (vezi toată discuția)