avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incheiere CIC si inregistrari in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incheiere CIC si inregistrari in Revisal

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie. Maine, 19.09. unei angajate ii expira suspendarea contractului pentru CIC. Ea nu mai doreste sa vina la serviciu. Cum procedez? Presupun ca trebuie sa faca o cerere de incetare a contractului de munca cu articolul 55 lit. b. Dar cum procedez la inregistrarea in Revisal? Maine trebuie sa inregistrez incetarea suspendarii si incheierea contractului? daca inregistrez maine incheierea contractului, asta inseamna ca persoana va aparea in pontaje o zi? pentru ca tot maine trebuie sa inregistrez si incheierea suspendarii..
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:24, 18 Septembrie 2012
Salariata trebuie sa faca cerere de reluare a activitatii si, totodata, in acelasi timp de incetare a c.i.m. cu acordul paretilor - art.55 lit.b C.mun.

In aceeasi zi in REVISAL operati atata incetarea suspendarii , cat si incetarea c.i.m.
multumesc.
dar cu data de 18 sau cu data de 19.09. ? pe data de 19.09 copilul implineste 2 ani, deci ea ar trebui sa vina la serviciu, iar eu sa operez incetarea suspendarii in Revisal...
incetarea suspendarii se va face cu data de 19.09.2012 ...la serviciu va trebui sa se prezinte in data de 20.09.2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim cu acordul partilor dupa suspendare crestere copil 2 ani talia talia Buna ziua, In data de 5 decembrie ar trebui sa vina la lucru o angajata, copilul implineste 2 ani in data de 2 decembrie, dar doreste incetarea contractului ... (vezi toată discuția)
Nu doresc sa ma mai intorc la locul de munca pe care il aveam inainte de a intra in cic - cum procedez? eumihaela eumihaela Buna ziua, In ianuarie fiul meu implineste 2 ani. Nu doresc sa ma mai intorc la locul de munca pe care il aveam inainte de a intra in CIC (si unde am si ... (vezi toată discuția)
Incetare dupa ccc suciugeorgeta suciugeorgeta In cazul unei salariate care trebuie sa revina din CCC pe 03.03.2013 dar doreste sa plece la alta firma ce documente trebuie sa intocmesc pentru ... (vezi toată discuția)