avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coproprietatea fortata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coproprietatea fortata

Doua proprietati vecine cu numere cadastrale diferite detin in comun instalatie comuna de alimentare, platita egal,efectuata legal.
Este aceasta coproprietate fortata?
Cel mai recent răspuns: ContSters263719 , utilizator 15:01, 18 Septembrie 2012
Nu neaparat!

Daca in urma unei expertize se poate concluziona ca exista posibilitatea ca sa fie executata inca o instalatie de alimentare sau despartirea celei existente... nu este coproprietate fortata.
Costurile lucrarii de separare a instalatiei vor fi suportate de cine?
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2012
ContSters263719, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separatie tehnica apa andrew_612 andrew_612 Buna ziua, Sunt de curand proprietarul unei case care este in indiviz cu un vecin (suntem totusi separati prin gard). Casa mea este bransata la conducta ... (vezi toată discuția)
Lipsa presiune apa din cauza vecinului de dedesubt Ioanac93 Ioanac93 Buna ziua. Stau la etajul 4 intr-un bloc cu 4 etaje, deci la ultimul. Vecinul de sub mine a facut renovari si a schimbat teava de apa, de atunci eu ramanand ... (vezi toată discuția)
Racordare separata la reteaua de gaze Alexandra Burlacu Alexandra Burlacu Buna seara, Avem un vecin ce a tras teava de gaze pe scara blocului pana la etajul 2. Noi suntem la etajul 4 si anul trecut am dorit sa ne racordam si noi la ... (vezi toată discuția)