Buna ziua,
Pe data de 3 august, am depus la biroul "taxe si impozite" al mun. Bacau, o cerere de transfer al dosarului auto de la Bacau la Sector 6.
Astazi suntem in data de 18 septembrie, si dosarul inca nu a ajuns la Bucuresti.
Aveti cumva idee care este termenul legal de transmitere al acestui dosar, si daca el este depasit unde as putea depune o plangere?
Pentru a efectua acest transfer dvs, trebuia sa depuneti la Impozite si taxe Bacau o cerere si sa solicitati un certificat fiscal, urmand dosarul fiscal al autoturismului sa fie scos din arhiva, dureaza 7 zile, pt ca totodata se intocmeste si adresa de inaintare catre Impozite si taxe sector 6, cat intarzie la semnat, deci 7 zile. In general nu exista procedura care sa spuna cate zile trebuie pt solutionare, dar pt urgentare dvs trebuia sa mergeti sa ridicati dosarul si certificatul fiscal si sa il depuneti dvs la sector 6. Termen de solutionare pt adresa dvs, poate sa fie 30 zile. De preferat dvs sa faceti oficiul de curierat, dupa ce inscrieti la sector 6, asigurati-va ca a fost intocmita si trimisa, adresa de scoatere din evidenta de la Impozite si taxe Bacau.
Multumesc pentru raspuns. La Bacau am depus cererea si am solicitat si certificatul fiscal.
Problemea este alta..ei pot intarzia transferul cat vor fara ca eu sa pot depune o plangere?
Asta ma intereseaza in mod special, daca s-a depasit termentul,unde pot depunde o plangere.
Trebuie sa va adresati sefului ierarhic superior pt aceasta intarziere, parerea mea pt dvs, reprezinta pierdere de timp. In mod nomal 30 zile sunt pt adresa depusa. Probabil ca va asteapta sa ridicati certificatul fiscal si sa va dea atunci dosarul auto.
:) certificatul fiscal a fost ridicat la momentul in care am depus cererea de transfer, moment in care mi s-a spus ca dosarul va fi transferat de catre ei spre Bucuresti, asa ca sigur nu ma asteapta acolo. Ce ma deranjeaza pe mine este nesimtirea lor si faptul ca in momentul in care te duci la un birou de taxe si impozite, si in general la un birou al unui functionar public esti tratat dupa parerea mea cu un sictir maxim, si programul si pauza lor de masa este sfanta si nu poate fi depasinta nici macar cu un minut...ei bine in acest caz, ma astept si eu ca cele 30 de zile sa nu fie 45
Aveti dreptate privind comportamentul anumitor functionari publici, mergeti in audienta la director. Dupa cum sau comportat este bine sa nu uitati sa urmariti si scoaterea din evidenta de la Impozite si taxe Bacau.
Tutela minor
lucyana220
In anul 2006 a decedat sora mea si i-a ramas 2 copii minori ,unul de 6 luni si altul de 7 ani ,copii rezultati din 2 relatii de concubinaj. pe cel de 6 ... (vezi toată discuția)