avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... modificarea Legii somajului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

modificarea Legii somajului

Buna ziua,

As dori sa va intreb daca a intrat in vigoare propunerea privind modificarea Legii somajului privitor la facilitati pentru angajarea somerilor peste 55 ani sau inca este in vigoare cea cu facilitati pentru somerii peste 45 ani ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: magdalena46 , utilizator 22:00, 20 Septembrie 2012
1. Inca nu s-a produs modificarea de care vorbiti dvs.

2. - Dar este mai avantajoasa varianta cu varsta somerilor peste 45 de ani.
- Daca apare varianta cu peste 55 de ani ce se va intampla cu cei cu varsta cuprinsa intre 45-55 de ani?

3. Dar nu stim cum va arata modificarea asa ca vom discuta atunci cand va fi cazul.
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati angajatori, angajare persoane 55 ani peta20ro peta20ro Buna ziua, am aflat din comunicatul Domnului Primministru ca se pregatesc facilitati fiscale pentru angajatori care angajeaza tineri sub 25 ani si persoane ... (vezi toată discuția)
Pot angaja someri? dobreg dobreg buna ziua ! pot angaja someri in cadrul unui srl? ce beneficii am? (vezi toată discuția)
Pot angaja someri? dobreg dobreg Buna ziua ! in cazul in care angajez somer in cadrul unui srl ce avantaje am? (vezi toată discuția)