avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... suspendarea perimarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

suspendarea perimarii

conform art.250 alin 2 CPC " În cazurile prevăzute de art. 243, cursul perimării este suspendat timp de 3 luni de la data când s-au petrecut faptele care au prilejuit suspendarea judecăţii dacă aceste fapte s-au petrecut în cele din urmă 6 luni ale termenului de perimare."
Dupa cum se poate observa acest articol din codul de procedura civila in vigoare este ilogic si inaplicabil (cum s-ar putea produce cauza care a prilejuit suspendarea JUDECATII in ultimele 6 luni ale termenului de perimare?)
. nu inteleg cum a putut scapa o asemenea eroare.

Citiţi mai mult: [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: ContSters258703 , utilizator 21:15, 23 Septembrie 2012
legiuitorul acorda un 'beneficiu' cu privire la termenul de perimare in cazul in care judecata se suspenda de drept...Practic prelungeste acest termen al perimarii..pt ca intervenind suspendarea de drept ..."NOILE" parti sa exercite cum cred de cuviinta drepturile autorului lor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol respinsa mentine suspendarea cf. art 155 cpc advsys advsys Buna ziua Situatia este urmatoarea avem 2 investiri cu formula exe ale unor BO-uri, instanta la termenele anterioare ne-a solicitat sa depunem BO-uri in ... (vezi toată discuția)
Cauza suspendata - trebuie sa predau permisul? Maria1987 Maria1987 Pe 16 .02.2011 am avut procesul privind suspendarea permisului.Judecatorul a suspendat cauza, (trebuia sa depun copia procesului verbal la dosar, copie ce a ... (vezi toată discuția)
Dosar suspendat, urmeaza perimarea Bogdan_55 Bogdan_55 Buna ziua cine ma poate ajuta va rog am si eu un dosar pe rol care a fost suspendat timp de 1 an pana in 08.05.2008 din cate am inteles eu acum intreband in ... (vezi toată discuția)