avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... APOSTILAREA CERTIFICATULUI DE NASTERE
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

APOSTILAREA CERTIFICATULUI DE NASTERE

Buna seara. Ma numesc Andreea si acum locuiesc in Franta. Am un baietel de 2 ani pe care l-am nascut in Italia. Vreau sa plec in Romania dar imi trebuie o apostila ca sa-i pot face certificatul romanesc si sa ma intorc in Franta. Nu stiu unde sa ma duc in Italia ca sa pun aceasta apostila. Va rog sa ma ajutati. Astept raspunsul dvs.

[Editat - va rog nu mai scrieti cu majuscule si cu prescurtari de messenger pe forum, Regulamentul nu permite acest lucru. Multumesc]
Ultima modificare: Miercuri, 19 Septembrie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 14:05, 19 Septembrie 2012
In Italia certificatele de nastere se apostileaza la prefectura. Este vorba de o stampila patrata pe care scrie apostila de la Haga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de naștere Claudiamereu Claudiamereu Buna ziua doresc sa am mai multe informatii privind cazul meu. Am nascut un baietel in data de 21.05.2015 in Italia (Genova), el are certificatul de nastere ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa merg pentru apostila si cat costa? magdutza2010 magdutza2010 Salutare!!!!!!! Vreau sa imi iau baietelul de 6 ani cu mine in Spania.Ideea este ca am nevoie de certificatul lui cu apostila,pt a-l inscrie la ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat de nastere AlexLFC AlexLFC Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasii pentru a-ti schimba certificatul de nastere. Urmeaza sa plec in mai la studii in Olanda si mi s-a spus ca voi ... (vezi toată discuția)