avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... calcul dobanda imprumut euro
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

calcul dobanda imprumut euro

cum se stabileste dobanda pentru un imprumut in euro intre persoane fizice?
care sint dispozitiile legale?
imprumutul a fost consemnat prin inscris dar nu s-a specificat nimic despre dobanda
am imprumutat in 15 iulie 2011 cu scadenta platii in 15 octombrie 2011
dupa scadenta mi s-au facut mai multe restituiri in mici transe, dar cea mai mare parte a sumei nu a fost restituita
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 09:22, 19 Septembrie 2012
Daca partile nu au stabilit o dobanda, atunci aceasta nu exista. Ati putea cere cel mult rata inflatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut intre persoane fizice l10gaby l10gaby Va descriu, in linii mari, un [b]contract de imprumut intre persoane fizice intocmit la notariat in anul 2001[/b] si m-ar interesa legalitatea unui asemenea ... (vezi toată discuția)
Imprumut de bani Trifan Bogdan Trifan Bogdan Acum un an am imprumutat un prieten cu, sa zicem, 10000 euro. Acesta avea nevoie de bani pentru a investi in culturi agricole. A redactat cu mana lui un ... (vezi toată discuția)
Rugaminte- imposibilitate plata credit malina_alina33 malina_alina33 Buna seara, Am o rugaminte adresata celor care sunt in cunostinta de cauza. Am contactat acum 5 ani un imprumut de nevoi personale, cu termen de rambursare ... (vezi toată discuția)