avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... referent gr III cu atributii de secretara
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

referent gr III cu atributii de secretara

buna ziua, lucrez la un spital din romania ca si secretara, angajata cu contract de munca pe postul de referent gr.III cu atributii de secretar,cu un salar incadrat la 8 mil lei brut.va rog frumos sa mi spune ti daca exxista vreo lege care sa ma incadreze pe o alta functie, post (asistent manager, consilier manager spital) ceva care ridice salarul. Lucrez de 27 de ani in aceasta institutie publica, pe acest post si totodata am terminat facultatea de Administratie Pulica 2011.va rog sa binevoiti a ma ajuta.cu respect.
Cel mai recent răspuns: Maria Dobozi , Consilier juridic 14:57, 19 Septembrie 2012
O sugestie pot sa va dau , am inteles ca sunteti bugetara si in acelasi timp ati terminat o forma de invatamant superior cu licenta .In acest caz trebuie sa va adresati serviciului de resurse umne a spitalului cu o cerere prin care solicitati schimbarea functiei de referent din studii medii in studii superioare , la care anexati copie dupa diploma de licenta Va vor comunca daca aproba sau nu dar merita sa incercati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica ... m0_0n3y m0_0n3y Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica unde se cer studii superioare economice si vechime in specialitatea studiilor ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Referent de specialitate in resurse umane gby1970 gby1970 Buna ziua! Am o nelamurire, nu gasesc nicaieri ce studii sunt agreate pentru ocuparea postului de referent de specialitate in resurse umane. O diploma de ... (vezi toată discuția)