avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... PAZA la postul de politie local sau primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

PAZA la postul de politie local sau primarie

-Se mai face paza la postul de politie(la sat)?(La noi in sat se ocupa primaria ,care incaseaza cate 25 lei /an).Exista vreo lege ?Daca nu, oricum nu mi se pare corect.Mai ales ca avem 2 copii ,unul de 2 si celalalt de 6 ani si stiam inainte ca nu faceai daca aveai copii mici.Iar sotul meu a fost cu ani in urma supravegheat (cu semnatura-sper ca intelegeti):Pui lupul sa faca paza la stana???????????Nu cei 25 lei sunt problema ,ci faptul ca e prosteala pe fata in Primaria noastra,dar as vrea sa nu ma contrazic pana nu stiu ceva legal.Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi.
Cel mai recent răspuns: vioery , utilizator 12:51, 19 Septembrie 2012
anul trecut in luna septembrie a fost desfiintata politia rurala si paza a trecut in sarcina Primariei. una idn masurile luate de primariile din tara este cea precizatat de catre dvs - probabil ca exista o hotarire a consiliului local, intrebati la consiliu.

de la 01.09 anul acesta s-au reinfiintat posturile de politie rurala dar probabil ca nu vor avea destui agenti de politie rurala si cred ca masurile locale de paza vor ramine in vigoare. Oricum, ptr abrogarea lor este nevoie tot de o hotarire de consiliu local.
Exprimarea dumneavoastra "se mai face paza la postul de politie(la sat)? La noi in sat se ocupa primaria..."este ambigua, iar intrebuintarea icon-ului in locul unei consoane la inceputul cuvantului are conotatii si intelesuri obscene.
Speta nu este detaliata indeajuns.
Poate nu m-am exprimat pe intelesul tuturor ,deoarece in capul meu erau doar nervi in acel moment,iar pentru icon imi cer scuze,dar s-a activat singur si nu am reusit sa-l sterg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 333/2003 si legea 61/1991 manolebenieamin manolebenieamin Locuiesc in com. Priponesti, jud. Galati si am primit doua procese-verbale de amenda de cate 500 RON in 04.05.2007 si 09.08.2007 pentru ca nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Legea 215/2001 julien_slbz julien_slbz Are cineva noile modificari ale Legii 215 din 2001...? Vin alegerile si ar trebui sa fim la curent... Poate le publicati...Multumesc (vezi toată discuția)
Neoprirea la semnalele politie locale MXO95 MXO95 Am intrat intr-o zona cu acceul interzis autovehiculelor, mai exact pe liniile de tramvai (Piata Libertatii-Timisoara, pt cei care stiu) Merg 200 m si vad un ... (vezi toată discuția)