avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... legalizare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

legalizare hotarare judecatoreasca

Judecatoria Harsova a respins plangerea contraventionala, Tribunalul Constanta a admis recursul si a admis plangerea. In aceasta situatie pentru legalizare:
- merg la judecatorie sau la tribunal ?
- se legalizeaza sentinta judecatoriei sau decizia tribunalului?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:27, 19 Septembrie 2012
Daca Tribunalul a redactat hotararea si a retrimis dosarul la instanta de fond (Judecatoria Harsova) mergeti la Jud. Harsova care va poate legaliza ambele hotarari.
Veti avea nevoie de amandoua hotararile.
Vetl legaliza decizia tribunalului (este singura care conteaza) la instanta de fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare hotarare incredintare minor,program de vizitare tinatinatina tinatinatina Buna ziua,am avut un proces intentatat de tatal fetitei mele pt incredintare si program de vizitare la judecatoria sector 3,am pierdut pe fond (numai pe ... (vezi toată discuția)
Investirea cu formula definitiva si executorie titi marina titi marina Va salut, cu stima. Am o sentinta de la judecatorie. Aceasta a fost recurata, Recursul a fost respis. Pentru a o investi cu formula definitiva si executorie, ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine mai repede sentinta definitiva si irevocabila? ksandra_33 ksandra_33 Buna ziua! Va rog frumos sa dati un sfat unui om aflat in incurcatura.Cum sa procedez pentru a obtine mai repede sentinta definitiva si irevocabila avand in ... (vezi toată discuția)