avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Restituire cautiune sechestru asigurator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Restituire cautiune sechestru asigurator

Buna ziua,

in cazul instituirii unui sechestru asigurator pe un anumit numar de actiuni,

s-a fixat o cautiune in valoare de 2.500 lei, ce a fost achitata ulterior, fiind admisa

cererea de infiintare a sechestrului asigurator,

Procesul a fost solutionat si s-a ajuns la stadiul de executare silita,

As vrea sa stiu daca aceasta cautiune mai poate fi recuperata?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Forogau , Avocat 11:55, 20 Septembrie 2012
trebuie sa solicitati instantei de judecata care a dispus sechestrul, in acel numar de dosar sa dispuna restituirea cautiunii
Sentinta civila este definitiva conform Deciziei din apel, dar mai este si recursul, trebuie sa asteptam daca se va inregistra recursul ca Sentinta sa devina si irevocabila pentru a face, cererea de restituire cautiune?
hotararea trebuie sa fie definitiva si irevocabila pentru ca instanta sa dispuna restituirea cautiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire cautiune sechestru asigurator angela. angela. Buna ziua. As vrea sa stiu in cat timp pot sa imi primesc banii depusi drept cautiune pentru un sechestru asigurator. Mentionez ca sechestrul nu a avut loc ... (vezi toată discuția)
Restituirea cautiunii andrerieu56 andrerieu56 Buna seara, Instanta de recurs a admis contestatia la executare si a anulat executarea silita prin hotarare irevocabila. Comunicarea inca nu am primit-o dupa ... (vezi toată discuția)
Titluri executorii si procese pe rol cu acelasi debitor Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna ziua tuturor! In calitate de Asociatie, ne confruntam cu o situatie neclara pentru noi. Avem 2 titluri executorii pentru suma x si se procedeaza la ... (vezi toată discuția)