avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ar putea fi acuzat de complice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ar putea fi acuzat de complice

sotul meu a avut condamnare de 5 luni pe care pe 25 se elibereaza,ptr ultraj la bunurile moravuri si prietenul sau a primit 7 luni ptr.tot ltraj si ptr.fol.armei impotriva tiganilor cu care au avut conflict,tiganii au depus plangere contra lor si au primit respectiva condamnare.Acum urmeaza procesul baietilor impotriva tiganilor ptr.vatamare corporala,mentionez ca numai prietenul sotului meu a tras cu arma,sotul meu a primit o ranga dupa cap,a lesinat si dupa care a fost suit in masina si a auzit focuri de arma nici macar nu a dat nici o palma,acum la ancheta contra tiganilor prietenul sotului meu procuratura il acuza de tentativa de omor!Acum va intreb sotul meu daca nu a facut nimic totusi a primit condamnarea asta si la procesul cotra tiganilor cu vatamare corporala cu foarte multe zile de spitalizareau fost batuti tare,taiati,sotul meu mai risca ceva?El a intrebat pe anchetatoare daca el mai are vreo legatura ,si i s-a spus ca daca nu a tras el nu are nici o treaba,totusi va intreb pt linistea mea mai poate face ceva impotriva lui,tiganii sau procuratura ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:35, 19 Septembrie 2012
noi nu avem de unde sa stim ce este in acel dosar, pt ca sa dam sfaturi. Tot ce putem spune este ca trebuie sa existe probe solide impotriva sotului Dvs pt a fi acuzat de ceva.
nu are nici o legatura, doar in cazul in care l-ar fi ajutat pe prietenul sotul dvs sa traga cu arma, spre ex: i-a facut rost de arma, i-a tinut de 6, i-ar fi incarcat arma, i-ar fi arat cum functioneaza, etc.
Da,este greu de facut o apreciere concreta.
Depinde ce se declara si ce probe sunt.

Daaca este parte vatamata in acest dosar nu ar avea ce sa.pateasca.
Aveti grija ca rromii stiu sa isi angajeze avocati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complice la tentativa de omor calificat beatrice9 beatrice9 Sotul meu a facut condamnarea de 5 luni ptr ultraj la bunurile moravuri,tulburarea linistii publice din cauza ca a fost cu prietenul lui sa iei lucrurile ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere beatrice9 beatrice9 sotului meu i s-a dat condamnarea de 5 luni cu executare ptr. ultraj la bunurile moravuri din care a facut 4,acum cei care au depus plangerea impotriva lor ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal jks jks Buna ziua !!! Am si eu o intrebare la adresa Dvs... Am o ruda ce se afla in Inchisoare cu condamnare definitiva cu urmatoarele pedepse aplicate:3 ani cu ... (vezi toată discuția)