avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chitanta de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chitanta de mana

chitanta de mana semnata si de doi martori poate fi socotita ca a fost focuta plata intr-un contract de vanzare cumparare cu uzufruct?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 23:57, 21 Septembrie 2012
In contract, ce mentiune s-a facut cu privire la pret?
nu am facut inca contractul dar vreau sa stiu ce trebuie sa fie specificat in contract
Ultima modificare: Miercuri, 19 Septembrie 2012
gerea, utilizator
Vorbiti cu un notar.Pretul este esenta contractului.
Da, se poate preciza in contract faptul ca pretul a fost platit integral, anterior semnarii, prin act sub semnatura privata. La urma (dosarul) actului notarial se va pastra o copie dupa respectiva chitanta de mana.
De putut se poate si ar fi legal insa nu stiu daca ar dori notarul asa...
Intrebati notarul...daca vrea...

Mai este o intrebare.
De ce nu se face plata in fata notarului?
Asa va va intreba si notarul...

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare ionut_alex ionut_alex Buna ziua as dori sa trec casa de pe numele parintilor pe numele meu dar nu stiu ce act sa fac ca in caz in care una di surori lar ataca sa nu aiba castig de ... (vezi toată discuția)
Act vanzare-cumparare nefinalizat MGabriel MGabriel Va deranjez cu o problema legata de proprietate. In 1991 tatal meu a vandut casa bunicilor (decedati la acea data),in baza unui act de mana,semnat de ... (vezi toată discuția)
Ajutor, contract de vanzare cumparare oana_81 oana_81 am si eu o nelamurire vis/a/vis de un contract de vanzare-cumpare. in anul 2008 tatal meu a vandut un teren unei persoane. au facut actele in fata notarului ... (vezi toată discuția)