avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical abces perianal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical abces perianal

buna.va rog sa-mi spuneti cam cat timp am drept la concediu medical avand in vedere ca am fost operat de fisula si cu 3 luni inainte de abces perianal dar recidivand acum am primit 1 luna scutire si inca nu sa inchis rana pt ca este o rana deschisa si cere maI MULT TIMP.

Alte discuții în legătură

Concediu medical ContSters278027 ContSters278027 Buna seara! Am lucrat timp de 5 ani la o firma comerciala. La inceputul lunii noiembrie 2012 am avut 2 operatii cu diagnosticul hernie de disc.Firma si-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi ... sole_io sole_io Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi situatie certificatul verde. acum 10 zile avand simtome specifice infectarii ... (vezi toată discuția)
Ref contracte de munca la intrarea in faliment ContSters178149 ContSters178149 Buna ziua ! Am intalnit un caz special, si asa dori sa-mi pot clarifica cateva aspecte. Este vorba de o firma mica care a avut activitatea suspendata mai ... (vezi toată discuția)