avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... vechime in gradul functiei publice de executie in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

vechime in gradul functiei publice de executie in perioada exercitarii temporare a unei functii publice de conducere

Buna ziua.
As vrea sa stiu daca perioada in care un functionar public de executie de ex. inspector, clasa I, grad profesional Principal a exercitat temporar pe o perioada de 6 luni o functie publica de conducere poate fi considerata vechime in gradul profesional al functiei de executie in vederea promovarii in grad.
In speranta unui raspuns, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 19:16, 20 Septembrie 2012

Da , se considera vechime, nu cred ca o sa gasesti stipulat undeva expres acest lucru. Singura perioada care nu se considera vechime grad profesional este suspendarea pentru crestere copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare functie publica de conducere lauratoader2006 lauratoader2006 Un funcționar public din cadrul unei primării comuna, începând cu data de 01 septembrie 2013 se numește în funcția publică de Inspector, clasa I, grad ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional Ely - Nuti Ely - Nuti În urma absolvirii facultăţii, în anul 2007 luna octombrie am fost încadrată din funcţia publică de referent clasa III grad profesional superior ... (vezi toată discuția)
Reincadrare functionari publici care exercita temporar functii de conducere Sanda67 Sanda67 Incepand cu data de 15 dec.2009, 1 functionar public de executie exercită temporar functia publica de conducere (temporar vacanta) de Director executiv. ... (vezi toată discuția)