avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Reincadrare functionari publici care exercita temporar ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Reincadrare functionari publici care exercita temporar functii de conducere

Incepand cu data de 15 dec.2009, 1 functionar public de executie exercită temporar functia publica de conducere (temporar vacanta) de Director executiv. Implicit, el este suspendat de drept din functia de executie.
Cum se face reincadrarea acestuia la 1 ianuarie ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:09, 17 Februarie 2010
Functia publica de executie se reincadreaza conform atributelor specifice persoanei care se va reintoarce acolo, dupa terminarea mandatului temporar de exercitare a functiei publice de conducere - clasa, grad profesional, treapta salarizare, cu mentiunea ca raportul de serviciul al ocupantului este temporar suspendat.
Functia publica de conducere se reincadreaza pe unul din cele doua grade prevazute de legea 330/2009 (de preferinta pe gradul I, intrucat include si sporul de vechime), pe gradatia de vechime aferenta persoanei careia i s-a adus inlocuitor temporar (cand aceasta se intarce, trebuie sa aiba o functie publica de conducere corespunzatoare pe care sa revina).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trepte de salarizare conf legii 330 klausz klausz Treapta mea actuala de salarizare este sef birou 1.Pana la Legea 330/2009 am fost superior 3.Intrebarea mea este daca eu nu mai pot avansa in trepte, datorita ... (vezi toată discuția)
Salarizare functie publica de conducere lauratoader2006 lauratoader2006 Un funcționar public din cadrul unei primării comuna, începând cu data de 01 septembrie 2013 se numește în funcția publică de Inspector, clasa I, grad ... (vezi toată discuția)
Functia publica de coducere conform l 330/2009 IORDANA IORDANA Conform L 330/2009, functiile publice de conducere vor avea doar treapta II si I. Inteleg ca nu se aplica coeficientii de ierarhizare incepand cu 01 ian. 2010, ... (vezi toată discuția)