avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare in instanta PV de Contraventie - numar CI ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare in instanta PV de Contraventie - numar CI gresit

Buna ziua,

Se poate cere anularea unui PV de contraventie (neacordare prioritate trecere pietoni) din cauza ca agentul constatator a gresit o cifra din numarul cartii mele de identitate (un "9" in loc de "5") ?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:51, 20 Septembrie 2012
Nu este motiv care sa conduca sau sa determine anularea PV
putea sa greseasca tot numarul si chiar sa va scrie eronat prenumele si nu erau motive de nulitate a procesului verbal.

motivele ptr care se poate anula un proces verbal de contraventie gasiti aici:

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal 2 contraventii o singura sanctiune liviu-daniel liviu-daniel Buna ziua , Am fost implicat intr-un accident rutier usor pe aleea de acces a unui supermarket ,in procesul verbal este mentionat acest lucru insa sanctiunea ... (vezi toată discuția)
Cnp gresit proces verbal tynatwine tynatwine Buna seara, S-a intocmit proces verbal de contraventie pentru stationarea intr-o zona nesemnalizata corespunzator. 3 puncte penalizare, 360 lei amenda. ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat neacordare prioritate pietoni puyubzn puyubzn Buna ziua. Acum un an am fost oprit de catre politie, dupa o trecerea de pietoni si mi s-a adus la cunostinta faptul ca, in urma neacordarii de prioritate ... (vezi toată discuția)