avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contracte de munca catateni romanai cu domiciliul in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contracte de munca catateni romanai cu domiciliul in strainatate

Un cetatean roman ce are domiciliul in strainatate principal si secundar in romania si care are cetatenie romana doreste sa se incadreze in firma sa. (microintreprindere). Ce trebuie facut? Care este legislatia referitoare la acest lucru?

multumesc

Alte discuții în legătură

Revenire in romania Adriana Visan Adriana Visan Buna ziua, as dori sa stiu ce implica revenirea in tara a unui fost cetatean roman, actualmente doar cetatean strain ( fara dubla cetatenie), care este ... (vezi toată discuția)
Renuntare la domiciliul din romania dobraymonika dobraymonika Buna ziua! Am dubla cetatenie romano-maghiara si m-am mutat in Ungaria, am vrut sa-mi fac cartea de identitate maghiara, dar vor sa renunt la domiciliul din ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere pentru persoana cu resedinta in strainatate draser draser O persoana cu domiciliul in Romania si care are resedinta si in strainatate poate sustine examenul pentru obtinerea permisului de conducere in orasul unde are ... (vezi toată discuția)