avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum aflu daca exista un dosar civil pe numele meu la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum aflu daca exista un dosar civil pe numele meu la judecatoria sectorului 5

Buna ziua,
am aflat de la o sora ca tatal nostru (care este suparat pe noi de ceva ani ca am acceptat mostenirea mamei)
ne-a dat in judecata pentru a obtine pe aceasta cale copii de pe actele noastre (Carti de identitate sau certificate de nastere, nu stiu exact) si in acest scop a declarat ca nu cunoaste adresele noastre publicand in nu stiu ce cotidian#-o de mare tiraj acest lucru.
As dori sa stiu cum pot afla daca sunt citata in vreo cauza in cazul in care nu cunosc nimic concret si ma refer la numar de dosar, data, etc.
Mentionez ca tatal nostru cunoaste foarte bine unde locuim si culmea este ca toti locuim in apropierea casei lui de circa 20 de ani. Ba mai mult, fratele nostru are magazin langa o alta sora implicata de asemenea in acest "proces" la care frate tatal nostru se duce zilnic trecand pe langa una dintre fiicele a carei adresa el a declarat ca nu o cunoaste.
Ma revolta aceasta rautate a tatalui meu si nu pot sa accept sa nu ma apar in fata instantei.
Cel mai recent răspuns: yaguaro_1st , utilizator 15:21, 20 Septembrie 2012
accesati site-ul noulportaljust.ro,alegeti butonul cate indica judetul -bucuresti,alegeti butonul instanta ,respectiv judecatoria sector 5 , accesati butonul dosare ,iar in fereastra care se va deschide indicati numele si prenumele dvs.
Multumesc mult, am accesat site-ul dar nu apare nimic referitor la subiect. Pentru siguranta am verificat alte spete care s-au confirmat, deci a fost doar un zvon.
Stiam ca ma pot baza pe comunitatea Avocatnet in orice problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Navigarea in forum marfan marfan Am scris si ieri intr-un mesaj, pun problema aici, unde e locul: Cand esti pe o sectiune, sa zicem \"Drept civil\", intri sa citesti o postare. Cum te intorci ... (vezi toată discuția)
Declaratia 152 sanda65 sanda65 Am vrut sa depun la ANAF sect 2 declaratia (cererea ) 152. Mi s-a raspuns ca trebuie urmata aceiasi procedura ca la depunerea decl 150 (notariat ,...). (vezi toată discuția)
Script ref. reclame Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Imi putei perimte, va rog, sa scriu si sa accesez forumul fara sa arunc laptop-ul pe fereastra. Va rog? Reclama care, mai nou, apare pe toata pagina cu ... (vezi toată discuția)