avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Costuri succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Costuri succesiune

Buna seara,
Puteti sa-mi precizati si mie va rog, care ar fi costurile unei succesiuni dupa bunic si tata pe o proprietate care nu valoreaza mai mult de 10.000 euro . Am tot facut calcule dar toate imi dau alte sume. Sunt decedati de 15 si 7 ani , deci se mai aplica o taxa de 1% din cate stiu .
Multumesc

Alte discuții în legătură

Intrebare ref succesiune GianinaL GianinaL Tatal decedat, de cateva luni, sotia traieste.Nu au copii impreuna.Tatal are un baiat (major ) rezultat din afara casatoriei, pe care l-a recunoscut si ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate pamant extravilan,titularu decedat simpatyk simpatyk Buna Ziua Este vorba de Titlul de proprietate al bunicului meu care este decedat de 15 ani. Cat a trait a dat cate 1 hectar de pamant la fiecare copil sa ... (vezi toată discuția)
Donatie sau act de vanzare cumparare mihaelaandrei89 mihaelaandrei89 Buna ziua. Am si eu o problema si sper sa ma ajutati.Bunica mea a decedat si sa facut taxa de succesiune astfel Bunicul are 1/2 plus 1/8 tatal meu 3/8 iar ... (vezi toată discuția)