avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cui ii revine obligatia de a duce CM la medicul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cui ii revine obligatia de a duce CM la medicul de intreprindere pt a fi vizat?

Buna ziua.Sunt angajata la o firma din Mures si in prezent sunt in concediu medical cod 01.Angajatorii mi-au pus in vedere ca trebuie sa duc CM la vizat la medicina muncii si cu aceasta ocazie vor ca sa fiu si consultata de catre medicul respectiv,deoarece ei sunt de parere ca nu am nevoie de CM.Am nevoie de sfatul d-voastra in aceasta problema pt ca nu-mi cunosc drepturile si obligatiile in astfel de situatii.Eu trebuie sa duc acest CM la vizat?,pt ca am mai avut CM in trecut(4 zile) si nu mi s-a solicitat acest lucru.In cazul in care angajatorii doresc si o alta parere cu privire la acest Cm cum se procedeaza?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:48, 21 Septembrie 2012
Din cate stiu , concediul medical se vizeaza de catre medicul de familie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizare certificat medical la solicitarea angajatorului ContSters68307 ContSters68307 Imi puteti spune va rog daca angajatorul este indreptatit sa solicite vizarea unui CM, emis de catre un specialist care are deja viza acestuia si a medicului ... (vezi toată discuția)
S.o.s ronna ronna Buna ziua, Sunt insarcinata in 11 sapt. si vroiam sa va intreb daca imi pot lua concediu medical pentru risc maternal de 120 zile. Lucrez la un salon de ... (vezi toată discuția)