avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... S.O.S
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

S.O.S

Buna ziua,

Sunt insarcinata in 11 sapt. si vroiam sa va intreb daca imi pot lua concediu medical pentru risc maternal de 120 zile. Lucrez la un salon de infrumusetare si seful imi creaza probleme. Nu mai pot lucra in teroare si in jigniri si imi este tare frica sa nu pierd sarcina. Mentionez ca mirosul de chimicale din salon ( acril, geluri chimice, amoniac, acetona, creme anticelulitice) este de nesuportat mai ales ca nu avem aerisire. Ma pot adresa medicului de familie pentru acordarea concediului de risc maternal? Va rog din suflet sa ma ajutati. Traiesc in fiecare zi cele mai cumplite momente din viata mea cand ar fi trebuit sa fiu cea mai fericita . Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: lorelayold76 , utilizator 14:34, 13 Mai 2010
Puteti lua acest medical de la Dr de specialitate.

sarcina usoara!
Multumesc. De la medicul de familie sau de la medicul ginecolog?
Medicul ginecolog este doctorul specialist. El va da concediul medical, iar doctorul de familie il vizeaza doar.
medic ginecolog = medic specialitate (in cazul tau)
Da. Am sunat acum la medicul meu ginecolog si mi-a spus ca el nu poate acorda concedii medicale. Sa ma duc la medicul de familie. Sincer, nu mai inteleg nimic. Sai poate asteapta o "atentie"B-)

Alte discuții în legătură

Bună ziua... cum se procedeaza cu scrisoarea medicala pentru ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua... Cum se procedeaza xi scrisoarea medicala pentru a intra in risc? Se trimite la resurse umane pentru medicina muncii de care aparține firma, ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Ixulescu90 Ixulescu90 Bună ziua! Sunt însărcinată în săptămâna a 12-a, iar în urma unor probleme medicale, medicul specialist a constatat că prezint amenințare de ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Anasrl Anasrl Bună ziua! De la serviciu mi s-a eliberat un raport de evaluare de 120 de zile de concediu cu risc material semnat de medicină muncii. L am dus la medicul de ... (vezi toată discuția)