avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... rugaminte
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

rugaminte

Ma numesc Adrian, am 37 de ani iar din anul 2000 sunt functionar publice la primarie.
In urma cu 2 ani din motive personale,mi-am suspendat la cerere raporturile de serviciu, pana in data de 01.12.2012.
In aceasta perioada de concediu fara plata, neavand venituri, nu am mai cotizat la CAS ( sanatate ).
Va rog sa-mi spuneti , dupa cat timp de la reluarea activitatii, voi avea dreptul sa beneficiez de serviciile de sanatate publica ? ( tratamente , internari, concedii medicale ? )
Multumesc !
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 11:13, 21 Septembrie 2012
OUG 158/2005

Art. 7. - Stagiul minim de cotizare pentru acordarea drepturilor prevãzute la art. 2 alin. (1) lit. a)-d) este de o lunã realizatã în ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acordã concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte adrianadrian240 adrianadrian240 Buna ziua. Ma numesc Adrian, sunt functionar public la o Administratie Fiscala. In urma cu trei ani am beneficiat de concediului pentru ingrijirea ... (vezi toată discuția)
Concediu medical iuliana2707 iuliana2707 Buna seara! Ma numesc iuliana, sunt studenta(ultimul an de master) m-am angajat recent de 2 saptamani, spatamana acesta am avut o operatie de apendicita. Asi ... (vezi toată discuția)
Concediu medical neplatit corinaion corinaion Buna ziua. Am lucrat timp de 20 de ani , pana in 2010 intr-un institut. Din 2010 am ramas acasa, nu am mai avut serviciu, dar am fost coasigurat la sotul meu ... (vezi toată discuția)