avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Aplicarea Ordonantei 92
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Aplicarea Ordonantei 92

Ordonanta 92, art.31,alin.1,lit,a nu se aplica privind impozitele si taxele persoane fizice?
Cel mai recent răspuns: popanca , utilizator 08:39, 26 Septembrie 2012
Fiti va rog mai explicit ... Art. 31 din OUG 92 / 2003 - Codul de procedura fiscala (cred ca la acesta faceti referire) reglementeaza domiciliul fiscal. A avea domiciliul intr-un imobil nu inseamna obligatoriu a fi proprietarul acelui imobil, calitate care obliga la plata unor impozite.
Persoana respectiva locuieste in alta localitate de peste 5 ani are insa debite provenite din amenzi si auto la alta primarie nu pot sa il ncasez ,am facut popriri la mai multe banci dar nu are cont deschis ce pot sa fac fiindca amenzile sun vechi si mi se pot prescrie. Multumesc
Trebuie sa transferati dosarul la unitatea administrativ teritoriala unde isi are domiciliul, sa obtineti confirmarea de preluare debite astfel incat dvs sa dati la scadere debitele din evidenta fiscala. Deci, da, se aplica prevederile art. 31.
Primaria respectiva refuza primirea dosarului
Care este motivul refuzului ?
Inteleg ca, in prezent, contribuabilul locuieste in alta localitate si prin urmare acolo trebuia sa-si declare masina. Odata ce dvs ati stabilit noul lui domiciliu de ce refuza sa va primeasca dosarul fiscal ?

Alte discuții în legătură

Recuperari amenzi MihaDrag MihaDrag As dori sa stiu cum se procedeaza intr-o primarie la amenzi atunci cand acestea nu sunt lucrate intr-un program ci de mana totul se scrie de mana pe formulare ... (vezi toată discuția)
Scutire amenzi persoana decedata popanca popanca persoanele decedate care au avut amenzi neplatite pot fi scutite de plata acestora in baza certificatului de deces? (vezi toată discuția)
Executare silita Constiuli Constiuli Buna ziua. Am trimis in vederea preluarii la o Primarie un dosar de executare, (titularul dosarului de ex. nu mai locuieste pe raza orasului nostru ), cu un ... (vezi toată discuția)