avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Aplicarea Ordonantei 92
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Aplicarea Ordonantei 92

Ordonanta 92, art.31,alin.1,lit,a nu se aplica privind impozitele si taxele persoane fizice?
Cel mai recent răspuns: popanca , utilizator 08:39, 26 Septembrie 2012
Motivul lor este simplu locuioeste fara forme legale ,adica nu si-a schimbat domiciliul din buletin
Din punctul meu de vedere nu este obligatoriu schimbarea domiciliului pentru ca domiciliul fiscal al unei persoane este fie adresa unde isi are domiciliul, fie adresa unde locuiesc efectiv, asa cum prevede art. 31 alin. 1 lit. a, Cod procedura fiscala "in cazul in care aceasta este diferita de domiciliu".
Notificati institutia unde locuieste persoana in cauza indicand prevederile legale amintinte anterior.


popanca a scris:

Persoana respectiva locuieste in alta localitate de peste 5 ani are insa debite provenite din amenzi si auto la alta primarie nu pot sa il ncasez ,am facut popriri la mai multe banci dar nu are cont deschis ce pot sa fac fiindca amenzile sun vechi si mi se pot prescrie. Multumesc


Urmati procedura, somatie si titlul executoriu, in acest interval poate isi face buletinul la adresa unde locuieste si transferati dosarul fiscal.
Daca nu il declarati insolvabil, trebuie sa dati de el, asa ca termenul de prescriere se lungeste cu 10 ani.

La ce va referiti cand ziceti ca sunt "amenzi si auto la alta primarie", nu sunt la dvs la primarie aceste debite care se prescriu?
Scuze am gresit sunt la noi la primarie ,va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperari amenzi MihaDrag MihaDrag As dori sa stiu cum se procedeaza intr-o primarie la amenzi atunci cand acestea nu sunt lucrate intr-un program ci de mana totul se scrie de mana pe formulare ... (vezi toată discuția)
Scutire amenzi persoana decedata popanca popanca persoanele decedate care au avut amenzi neplatite pot fi scutite de plata acestora in baza certificatului de deces? (vezi toată discuția)
Executare silita Constiuli Constiuli Buna ziua. Am trimis in vederea preluarii la o Primarie un dosar de executare, (titularul dosarului de ex. nu mai locuieste pe raza orasului nostru ), cu un ... (vezi toată discuția)